Beruházási hitel lehetőségek vállalkozása fejlesztésére

2014.12.09 15:09

A beruházási hitel egy olyan hiteltermék, melyet a vállalkozások beruházási tevékenység finanszírozására használhatnak fel. Ebbe beletartozhat a tevékenységi kör bővítése, új telephely létesítése, illetve a már meglévő telephely és géppark korszerűsítése, bővítése. A saját forrás helyettesítésére vagy épp kiegészítésére szolgáló beruházási hitel a teljeskörű tevékenység és az egyes befektetési projektek finanszírozására egyaránt igénybe vehető.

 

Mit érhet el a beruházási hitellel?

A beruházási hitel által megvalósíthatók azok a beruházási célok, melyeket önerőből nehezen lehetne véghez vinni.  Mindennek eredményeképpen a vállalat teljesítménye, aktivitása és pénzügyi mutatói jelentős mértékben javulhatnak. A felszereltség javításának, a bővítésnek és korszerűsítésnek köszönhetően hosszú távon többszörösen is megtérülhet a beruházási hitel.

 

Hogyan tud kényelmesen beruházási hitelhez jutni?

Rengeteg pénzintézet, bank foglalkozik beruházási hitel nyújtásával. Ám ezek felkeresése időigényes munka, mely gyakran végződik eredménytelenül. Hogy mindezeket a kudarcokat elkerülje, bízza magát a Cégfinanszírozás Portál (cegfinanszirozas.hu) szakértőire, akik egy villámgyors hitelképesség vizsgálat után megmutatják vállalkozása számára a legkedvezőbb megoldást. Hagyja, hogy elvezessék Önhöz a legkedvezőbb feltételekkel rendelkező beruházási hitelt nyújtó pénzintézetet!