Ha legénybúcsú, akkor airsoft

2015.06.22 20:55

Szeretne gyakorlatilag pillanatok alatt felejthetetlen legénybúcsút szervezni a barátjának? Gondoskodna arról, hogy az esküvő előtt nem sokkal izgalmas, és a menyasszony számára is elfogadható kikapcsolódásban legyen része? Akkor az airsoft a megfelelő választás. Az évtizedekkel ezelőtt Japánból induló katonai hobbit Budapest mellett is kipróbálhatja, a szentendrei airsoft pályát a volt szovjet katonai laktanya területén alakították ki. 

Parádés airsoft pálya

A mesterséges és természetes akadályokkal teletűzdelt airsoft pályán valódi, ugyanakkor veszélytelen csatát vívhat a baráti társaság, a vőlegénnyel az élen. Az airszoft felnőtt férfiak gyermekkori álmát váltja valóra, hiszen harcolhatnak, küzdhetnek, lövöldözhetnek, mindezt kockázatok és veszélyek nélkül. Az airsoft játék alapfelszerelése a védőruha, a maszk és az overáll, a softair fegyverhez pedig annyi lőszert vásárolhat, amennyit csak akar. Az erszoftban aztán új oldaláról ismerhet meg másokat és önmagát, ráadásul garantált a kikapcsolódás. 

Teljes körű kiszolgálás

Komplett programot nyújthat az ersoft, hiszen igény szerint bográcsozást is szerveznek az airsoft játékhoz, ráadásul a hét minden napján, nullától huszonnégy óráig nyitva van, így nincs lehetetlen időpont vagy kérés. Az airsoft ár jutányos, különböző kedvezményt kapnak a szervezők. Már nincs is más dolga, mint hogy akár telefonon, akár online – a www.sovietairsoft.hu honlapon – néhány pillanat alatt bejelentkezzen.