Faktoring ajánlatok cégeknek

2013.05.16 15:26

Az Értékmérő Portálon megtalál mindent a faktoringról, a faktorálás folyamatáról, valamint egy egyszerű űrlap kitöltésével ajánlatot is kérhet különböző faktor cégektől.

 

Mire is jó a faktorálásnlatot kérni?

 

Ha Ön vállalkozó vagy céget vezet és halasztott fizetéssel állított ki számlát vevőinek, de szüksége lenne bevételre, mert újabb megrendelési lennének, de sajnos nem rendelkezik a megfelelő összeggel, akkor a faktorálás lehet megoldás az önproblémájára. Az Értékmérő honlapján segítséget talál és választ a kérdéseire.

 

Magyaroszágon is egyre jobban elterjedőben van a faktorálás, más néven vevői követelésvásárlás

 

Mit is takar ez pontosan? A faktorálás lényegét tekintve követelésvásárlás, illetve eladás. Az ügyletben megtalálhatók az adás-vétel, az engedményezés és a hitel/kölcsönügyletek szabályai. A faktor a két fél közti magánjogi jogviszonyba lép be és teljesít a jogosult felé. Amennyiben cégének, vállalkozásának le nem járt, azaz halasztott fizetéssel kiállított számlái vannak partnerei irányában, úgy evvel az egyszerű és gyors eljárással könnyen bevételhez jutathatja vállalkozását. Ha nem szeretne banki hitelhez folyamodni, vagy cége nem hitelképes úgy akkor is a faktorálás a megoldás arra, hogy pénzforrást generáljon cégének.

 

Hogyan tud faktorálási ajánlatot kérni?

 

Ha szeretne többet megtudni a faktorálásról és annak folyamatárok, akkor látogasson el az Értékmérő Portálra és ott biztosan választ kap valamennyi kérdésére. Amennyiben szüksége lenne különböző faktorcégek ajánlatairól, úgy ebben is a segítségére lehet az Értékmérő, hiszen egy egyszerű űrlap kitöltésével az ajánlatok házhoz jönnek.

Így idő, energiát és spórolhat meg magának!