Honlapkészítés

2013.02.13 04:38

Szia

Biztos vagyok benn, hogy te is készítettél már honlapot! Persze ha használtál valamilyen editort és kiírtál rajt egy címsort akkor az már honlapkészítésnek minősül, gratulálok. Ha az7 editorban megnézed a honlap forráskódját, láthatod, hogy mi honlapkészítők milyen nyelven beszélünk, kommunikálunk a böngészőprogramokkal. Ez még csak az egyszerűbb eset, a php-ról most nem is beszélek.

Jó tíz éve már, hogy az első honlapomat elkészítettem, azóta töretlenül tanulok és ez a tanulás, fejlődés sosem ér véget. Ahogy adják ki az új verziójú nyelvezeteket és ajánlásokat, nekünk akik honlapkészítéssel foglalkozunk követni kell ezeket a trendeket ha nem akarunk lemaradni. Fontos részt vennünk a folyamatos továbbképzéseken mert sok tényező van ami miatt szükség van a napi aktualitások tudására.

Legújabb őrület a html5. Ennek érdekessége, hogy a legújabb újításként, a legnagyobb változások nem is igen a látogatóknak, böngészőknek szólnak, haneminkább a keresőprogramoknak. A html dokumentum elemeinek különválasztásával tudatjuk a programokkal, hogy melyik részek a honlapon mi célt szolgálnak.

A legfrissebb ajánlások tudásának birtokában vállalom kisebb, nagyobb honlapok elkészítését és átadását majd a további keresőoptimalizálását. Komplex honlapkészítés szolgáltatásom keretein belül megtanítalak a honlap szerkesztésére, így azután te magad is tudod frissíteni a tartalmat, akár képeket tölthetsz fel a világhálóra az adminisztrációs felületen. Minden esetben optimalizálásra felkészített, kérésre optimalizált honlapot adok át neked. Teljes pénz visszafizetési garanciával.