KIadó irodák és irodaházak Budapesten

2013.11.22 16:41

Az ország egyetlen független irodakeresője segít megoldást találni, ha kiadó irodaházat keres, vagy éppen ellenkezőleg, bérlőre váró irodaterülettel rendelkezik. Az irodakereso.info áttekinthető honlapja ezekre kínál egyszerű megoldást. Az irodát keresők instant, eladó, zöld minősítéssel rendelkező környezetbarát, jelenleg épülő vagy akár azonnal bérelhető, A, B vagy C kategóriás irodaházak közül választhatnak a részletek megadása után. Az ország több pontján kínál megoldást a portál, és természetesen számos budapesti lehetőség várja az érdeklődőket.

KIadó iroda kalkulátor

A kalkulátorokkal gyorsan kiszámítható, pontosan mennyi is lesz a havi bérleti díj, a takarítás vagy a bérelt irodaterület bebútorozása. A választást vagy a döntést pedig megkönnyítik a videók és 3D-s túrák, amelyek a „helyszínen" kalauzolják körbe az érdeklődőt.

A másik oldal, a tulajdonosok és bérbeadónak segít minél hatékonyabban és gyorsabban bérlőt találni az „irodaházaknak, bérbeadóknak” menüpont. A bérbeadás esélyeit a hirdetésfeladás mellett bannerrel és kiemeléssel növelhetik meg.

Iroda bérlés

A honlap a számtalan hirdetés mellett összegyűjt minden, a hazai irodapiaci élettel kapcsolatos információt, érdekességet, legyen az a témával kapcsolatos hír, elemzés vagy rendezvényekről és irodapiaci tranzakciókról szóló beszámoló. A felsoroltakon túl a regisztráció után számos hasznos szolgáltatás válik még elérhetővé.