Lakáshitel kiváltás

2015.06.02 16:19

„Meglévő lakáskölcsönömet kedvezőbbre cserélném” – számtalan ember fejében fogalmazódik meg a gondolat, hiszen mindannyian kiszámítható és olcsó lakáshitelre vágynak. A megvalósítás viszont nem vágyálom, hiszen a Sberbank Magyarország Zrt. („Sberbank”), mint a világszerte ismert és népszerű Sberbank Csoport tagja, nagyszerű lakáshitel kiváltási lehetőséggel állt elő.

Jelzáloghitel kiváltás

A jelzáloghitel kiváltás lényege, hogy a meglévő kölcsönt jóval kedvezőbb feltételekkel rendelkező kölcsönre váltja, amelyben a stabil hátterű pénzintézet segít. A teljesíthető feltételeknek köszönhetően gyors és gördülékeny a lakáshitel kiváltás ügyintézése. Nincsen felesleges adminisztráció vagy bürokratikus akadály. Ha a felsorolt tulajdonságok annyira kedvezőnek, már-már valószínűtlennek tűnnek. Ám ha felkeltettük érdeklődését, kérjük látogassa meg a www.fairlakashitel.hu weboldalt, ahol a lakáshitel kalkulátor segítségével meggyőződhet valódiságukról Ha kétségei támadtak, és további felvilágosításra lenne szüksége, adjon meg néhány adatot a honlapon, és a Sberbank egy készséges munkatársa konkrét ajánlattal visszahívja Önt.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására.

A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a www.sberbank.hu honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.