Megoldás pénzügyi problémáira!

2015.07.31 12:52

Személyi kölcsönre van szüksége, de nem tudja, hogy hová forduljon, az ajánlatok közül melyiket válassza? Nézze meg a Citibank konstrukcióját, és abba is hagyhatja a keresgélést. A bankban 400 ezer forinttól 6 millió forintig igényelhet Személyi Hitelt, kezesre és ingatlanfedezetre pedig nincs szükség. Fontos információ, hogy a Citibank által ajánlott kölcsön forint alapú, ennek megfelelően nem fenyegeti az árfolyam ingadozása, a teljes futamidő alatt fix, előre kalkulálható a törlesztőrészlet.

Mire használható fel a kölcsön?

A személyi hitelt arra használja fel, amire akarja, igénylésekor pedig gyors hitelbírálatra számíthat. S ha mindez nem lenne elég, bónuszként 30 vagy 50 ezer forintos utazási kupon jár ajándékba a jóváhagyott kölcsönigénylések mellé (az akció időtartama alatt), így Ön összekapcsolhatja a kellemest a hasznossal.

A kedvező kamattal bíró személyi kölcsönt a Citibank honlapján történő gyors regisztrációval azonnal igényelheti, munkanapokon 9-18 óra között pedig élő chaten kérdezhet a bank munkatársaitól a személyi hitelről. Citibank Személyi Hitel THM: 12,5%-25,6%