Melyik a legjobb magyar tv-sorozat? Szerinted?

2016.04.21 15:23

Talán a legegyszerűbb a tv-sorozatok népszerűségét lemérni úgy, ha megnézzük a nézettségi adatait. Hogy a legnézettebb lenne a legjobb? Abban viszont sokan kételkednek!

A tévécsatornák közül a TV2 és az RTL Klub vállalkozott arra, hogy éveken keresztül gyártson és vetítsen saját gyártású telenovellákat. Míg előbbi - a kórház sorozatok itthoni hagyományait és sikerét alapul véve - a Jóban Rosszban telenovella vetítésével igyekszik magához csalogatni a nézőket, addig az RTL Klub a Barátok közt és Éjjel-Nappal Budapest sorozataival szerepel a nézettségi listák élén. Témaválasztásában talán az ÉNB áll a legközelebb a fiatalokhoz, szereplői folyamatosan keresik útjukat a főváros útvesztőiben. Ami időről időre összehozza a társaságot, az Joe albérlete, Csóró Lali csíntevései, a kialakuló, majd mélybe hulló barátságok, szerelmek.

Fiatalos lendületétől függetlenül nem merjük állítani, hogy az ÉNB a legjobb hazai gyártású szappanopera, viszont kétségtelen, hogy a lényegesen nagyobb költségvetésű amerikai szériák népszerűségével vetekszik a nézettsége. Rajongó tábora folyamatosan növekszik, ÉNB Alexa és Csóró Lali dalai szárnyalnak a videómegosztó portálon. Mindeközben akadnak fanyalgók is, akik a negatív kritikák megfogalmazása mellett teljesen képben vannak az ÉNB aktuális történéseivel...