Miért érdemes az aqua.hu-nál vásárolni

2014.05.07 19:17

Manapság nem ismeretlen, hogy a nagy, például plázákban lévő számítástechnikai üzletekbe csak bejárnak a vásárlók, megnézik közelről, amit venni szeretnének, aztán hazamennek, és interneten megrendelik valamelyik számítástechnikai üzletből. Az AQUA Electromax valahol félúton van a csillogó és drága, valamint a lyuknyi irodába zsúfolódó boltok között.

Kedvező árak a webshopban

Az árversenyt képes tartani, viszont a négy budapesti és az egyetlen székesfehérvári üzlet is igényes. Természetesen az AQUA-ban nincs akkora kipakolás, mint máshol, de a legtöbb termékért csak be kell fordulni a helyszíni raktárba, és máris meg lehet nézni, vásárolni. A boltban dolgozók szívesen segítenek a számítástechnikai "analfabétáknak" és guruknak is. Az internetes webshopban pedig több mint kétezer termék közül választhat, amit jellemzően egy-két nap alatt át is vehet. Mindegyik termékhez részletes leírás és számos fotó tartozik, így egyszerűbb a választás.

Széles kínálat és házhozszállítás

A számítástechnikai eszközök mellett mindenféle kiegészítőt is megrendelhetnek innen, legyen szó csillogó telefontokról van komoly üzletemberhez illő laptoptáskáról. A termékeket kérésre házhoz is szállítják a kollégák és össze is szerelik. A fehér hollónál is ritkábban fordul elő, hogy elvész a rendelés, az AQUA nagyon megbízható ebből a szempontból. Ha máris böngészne, nyissa meg a www.aqua.hu oldalt.