Outdoor csapatépítés a Survive-All-lal

2013.12.15 15:39

A Survive-All csapata már 15 éve szervez biztonságos és garantáltan jó élményt nyújtó outdoor csapatépítő programokat az érdeklődő cégek, szervezetek számára, országhatáron innen és túl.  A szakavatott szervezők segítségével földön, vízen és levegőben lehet részese egyedülálló, közösségkovácsoló kalandnak. Tetszés szerint szerveznek meg paintballozást és lézerharcot, vitorlázást, motoros hószántúrát, sziklamászást vagy siklóernyőzést.

 

Outdoor csapatépítés - kiemelt programok

outdoor csapatépítés - survive-all.huA vállalatoknak egyre fontosabb Társadalmi Felelősségvállalás jegyében karitatív program is megvalósítható, akárcsak a csapat építés legnagyobb kihívást jelentő formája, a túlélő túra. Ilyenkor szakképzett vezetőkkel akár többnapos emberpróbáló túrák során kell bizonyítania rátermettségüket a résztvevőknek. A könnyebb vagy nehezebb feladatok során erősödik az egymásra utaltság érzése, a kollégák olyan arcukat mutathatják meg, amilyet a mindennapokban nem látni tőlük. A személyiség fejlődése nyomán és az új impulzusok hatására élményekkel gazdagabban, szinte más emberekként térnek vissza munkahelyükre. 

 

Kapcsolat

A www.survive-all.hu weboldalon minden szükséges információt megtalál, a galériában pedig képek tucatjai elevenítik fel a korábbi sikeres csapatépítő, outdoor programokat.