Pénztárgép rendelés kedvező áron

2014.04.14 10:23

Kisebb és nagyobb üzletek egyaránt nehéz helyzetbe kerültek, amikor rendeletben írták elő, hogy a hagyományos pénztárgépeket online kasszákra kell cserélni. Olyanokra, amely közvetlenül a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz van bekötve, ahol az ellenőrök kontrollálni tudják a beérkező adatokat. Hirtelen mindenki pénztárgépet rendelt, a gyártók nem győzték kielégíteni a vásárlók igényeit.

Pénztárgép rendelés Laureltől

Sok probléma származott abból, hogy hiába rendelték és vásárolták is meg időben az üzlettulajdonosok és vezetők az online kasszákat, a nagy hullám miatt nem készültek el időre a gyártással, és így persze a beszereléssel. Emellé társult, hogy a típusok jóváhagyásáért felelő hivatal több korábban a gyártásra már engedélyt kapó cégtől vonta meg az engedélyt. Sokan kifutottak a határidőből, amiben az állam igyekezett türelmi időt szabni, de a problémával járó stresszt így sem takaríthatta meg senki. Kivéve azok, akik a Laurel gépeit választották.

Miért érdemes kasszát vagy pénztárgépet rendelni a Laureltől?

A Laurel Magyarországon elsőként nyerte el a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal jóváhagyását, így hamar a gyártásba foghatott. A magyar cég a kisvállalkozásoknak könnyen kezelhető, ugyanakkor nagy teljesítményű gépeket tervezett. Tehette, mert a magyar fejlesztők a hazai viszonyok alapján ültek asztalhoz, szem előtt tartva, hogy mire van szüksége a hazai kereskedőknek. Az online pénztárgépek egyszerű kezelőfelülete, gyors nyomtatója garantálja gördülékeny kiszolgálást. Kasszazóna szerint még a színek közül is választhat, amennyiben ellátogat a www.kiskassza.hu oldalra.